” The foolish man seeks happiness in the distance
  The wise grows it under his feet”

Zelf een ‘stille’dag organiseren is niet zo moeilijk als je misschien denkt. Geen telefoon, geen boek, geen agenda. Stilte in acht nemen en aanwezig zijn. Bewegen in een iets langzamer tempo opent je ogen én je hart. Een zacht briesje langs je wang, het spel van licht en schaduw, de vogels, zonopkomst, de sterren aan de hemel.

Het volgen van je adem…… zacht……. vriendelijk, meer nuance ontdekken. Op zo’n moment (weer) open staan voor het wonder dat leven heet. Ogen die kunnen zien, voeten die je dragen, het lijkt zo gewoon maar dit is voor veel mensen niet zo vanzelfsprekend.
Zie dit als een uitnodiging om jezelf ‘wakker’ te schudden en met frisse ogen de wereld om je heen te bekijken, deze dag, dit moment.
Probeer het eens….een dag…..wie weet volgen er meer!

OVER MINDFULNESS CENTRUM VENRAY

De “kunst” van het leven heeft altijd een centrale plaats in mijn leven ingenomen. Steeds weer opzoek naar….zingeving, balans en kwaliteit van leven. Tijdens mijn studie ben ik in aanraking gekomen met meditatie. Uiteindelijk “landde ”ik via mindfulness bij de Boeddhistische traditie. Ik ben aangesloten bij de landelijke vakvereniging VMBN, hierdoor kunnen mijn trainingen door zorgverzekeraars vergoed worden.

privacyverklaring

Contact

Bezoekadres
Groene Hart 9
5801 SX Venray

+31 (0)6 14 26 20 89

info@mindfulnesscentrumvenray.nl

VOLG ONS OP FACEBOOK